Tuotemerkit


Affenzahn

AffenzahnAffenzahn valmistaa lapsille ekologiset, kemikaalittomat ja ergonomiset reput kerhoon, kouluun tai retkelle! Tuotteet valmistetaan Vietnamissa, materiaaleina kierrätetyistä muovipulloista valmistettu PET- polyesteri. Affenzahnin emoyhtiö Fond Of Bags on BlueSignin partneri, mikä on tae siitä että tuotteet valmistetaan vastuullisesti ja ovat täysin myrkyttömiä ja kemikaalittomia. 

Affenzahn-repuissa on suuri määrä erilaisia taskuja; juomapullon saa talteen kätevästi sivutaskuun, etustaskuun saa säilöön vaikkapa pehmolelun ja jalkojen pikkutaskuihin saa kerättyä pikkukivien kokoelmaa tai muita aarteita! Ergonominen reppu on helppo säätää sopivaksi lapselle. Pehmustetut olkaimet ja pituuden mukaan säädettävä rintahihna tekevät eläinkaverista mukavan kantaa mukana. Oletko jo kokeillut vetää Affenzahn-reppua kielestä?
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Ailefo

AilefoAilefon luonnonmukainen muovailuvaha sisältää ainoastaan korkealaatuisia sertifioituja ainesosia. Se on ensimmäinen ja ainoa luonnonmukainen muovailuvaha Euroopassa! Kirkkaan värinsä tämä muovailuvaha saa kasviväreistä. Ailefon tuotteiden ainesosiin kuuluu mm.  vihreitä kasveja, punaisia hedelmiä ja kasviksia. Ei sisällä hajusteita tai parabeeneja. Käytetyt säilöntäaineet ovat hyväksyttyjä elintarvikkeissa sekä luonnonkosmetiikassa.  Kasviöljyt tekevät Ailefon koostumuksesta superpehmeää, minkä vuoksi pienimpienkin on helppo muotoilla. Öljyt tekevät hyvää myös pienten käsien iholle!  Kaikki käytetyt ainesosat ovat elintarvikekäyttöön hyväksyttyjä. Tätä muovailuvahaa voi huoletta maistaa; se ei kuitenkaan maistu kovin hyvältä.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Anita

AnitaAnita Dr. Helbig perheyritys valmistaa neljännessä polvessa alusvaatteita ja uima-asuja eri kokoisille naisille unohtamatta mukavuutta ja huippulaatua - nyt jo yli 130 vuotta!
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Anne&Mikael

Anne&MikaelAnne&Mikael tuotteet valmistetaan vankalla osaamisella Suomessa Sastamalassa. Anne&Mikael lastentarvikkeita on valmistettu 1980-luvulta lähtien. Valikoimaan kuuluu
erilaisia tekstiilituotteita, jotka on ommeltu eurooppalaisten valmistajien kankaista, joista valtaosa tulee Belgiasta ja Ranskasta. Tuotteet valmistetaan pääosin 100% puuvillasta, joka soveltuu parhaiten pienten lasten tuotteisiin. Kaikki kankaat ovat tutkitusti turvallisia ja Öko-Tex-standardin mukaisia. Kankaiden muovituksessa käytetään akryylipinnoitetta, joka on paitsi turvallinen, mutta myös haitta-aineeton pinnoite lastentuotteisiin. Sisusmateriaalit, kuten vanut ja vaahtomuovit tulevat kotimaisilta valmistajilta ja täyttävät kaikki laatuvaatimukset.
Selaa tuotemerkin tuotteita »
EKoalaItalialainen brändi eKoala on ollut pioneerina kehittelemässä BIO-muovista valmistettuja tuotteita lapsille. BIO-muovi on tehty uusiutuvista materiaaleista, kuten maissista ja punajuuresta. Käyttöaikansa päätteeksi biomuoviset tuotteet voi kompostoida ilman, että maatumisen yhteydessä pääsee myrkyllisiä tai saastuttavia ainesosia ympäristöön.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hevea

HeveaHEVEA on tanskalainen tuotemerkki, jonka vahvuutena on tuotekehitys ja vastuullinen tuotanto. Näiden lopputuloksena pystytään tarjoamaan ekologisia ja turvallisia luonnonkumituotteita.

Tuttien, purulelujen ja kylpylelujen materiaalina käytetään 100% luonnonkumia, joka ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita. Täysi myrkyttömyys on tuotteiden perusta!   

Lapsesi turvallisuuden takaamiseksi jokaisen tuotteen käyttökelvollisuus tarkistetaan ja valmistuserä on tuteissa olevien koodien avulla tunnistettavissa.

Tiesitkö, että yritys on saanut nimensä latinankielisestä sanasta 'hevea', joka tarkoittaa kumipuuta? Luonnonmukaisuus on aina ollut se perusta, jolle yritystä on rakennettu. HEVEA taistelee aktiivisesti ilmastonmuutosta vastaan ja kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Tuotteiden paketointi on FSC:n (Forest Stewradship Counsil:in) hyväksymää, eli vastuuntuntoisesti hoidettujen metsien puista. Kaikki Hevean lisätarvikkeet on tehty täysin orgaanisesta puuvillasta.

Selaa tuotemerkin tuotteita »
Nuna

NunaNuna on globaali brandi, jonka juuret ovat Amsterdamissa. Jokainen Nunan tuotteista on suunniteltu tekemään käytännön askareista helpompia ja suunnittelun keskiössä on ollut perhe. Pienen lapsen kasvattaminen on suunnattoman palkitsevaa sekä vaativaa - yleensä samaan aikaan. Kyse ei ole kuitenkaan pelkästään lapsesta. Nunan suunnittelijoiden omat seikkailut vanhemmuudessa ovat näyttäneet käytännöllisyyden hienouden! Nunalla ei arvosteta mitään niin paljon kuin kekseliästä designia - ajatuksilla rakennettuja ratkaisuja, jotka tuo iloa elämään.

Jos tuotetta on helppo käyttää, sitä tulee käytettyä. Jos se myös näyttää hyvältä, siihen rakastuu! Nunan tuotteet on valmistettu ajatuksella. Vuorenvarman suunnittelun ansiosta tuotteet ovat nostaneet päätään alan kovimmissa testeissä ja jopa ylittäneet odotukset. Tuotteet on suunniteltu kasvamaan lapsen mukana. Ne ovat tuotteita sinulle ja lapsellesi, joihin voit luottaa vuosien ajan.

Nunan tuotevalikoimasta löytyy vaunut, rattaat, turvaistuimet sekä kodin tarvikkeita, kuten sitterit. Nunalla vähemmän on enemmän ja tuotteet on ylpeydellä suunniteltu kestämään ja kasvamaan jopa perhekoon mukana. Esimerkiksi Demi Grow yhdistelmävaunut muokkautuvat kahden lapsen rattaiksi ja Leaf Grow sitterin painoraja on jopa 60 kg! Nunan tuotteet ovat puhdaslinnjaista hollantilaista designia ja ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja juuri niin mukautuvaisia kuin tarvitseekin.
Selaa tuotemerkin tuotteita »